ENERGI EXPO 

25 MAJ 2024

TACK FÖR EN MAGISK ENERGI EXPO 2023! Tack till alla underbara utställare och härliga besökare för en fantastisk dag fylld med energi och glädje. Fler hundra besökte mässan och vi ser redan framemot vårens upplaga av mässan som blir den 25 maj 2024. Vill du redan nu anmäla dig som utställare - scrolla lite längre ner för intresseanmälan!


Spritan är en unik handelsplats i Ödåkra, strax utanför Helsingborg och några minuter från köpcentrumet Väla. I den gamla spritfabriken är atmosfären inspirerande och historisk. Vår ambition med mässan är att skapa en upplevelse för besökaren med ett brett urval av utställare samt aktiviteter som inspirerar och skapar energi för kropp och själ! 

För dig som besökare finns det goda parkeringsmöjligheter, mat och fik samt unika butiker att gå och strosa i förutom själva mässan. 


Vilka möjligheter finns?

Expon består av två delar – utställare och föreläsningar/klasser/workshop etc. Vi ser gärna dig som erbjuder varor och tjänster inom hälsa, andlighet, personlig utveckling, hantverk, skönhet osv. Vi vill skapa en energifylld upplevelse för våra besökare och vi ser gärna aktörer och utställare inom olika genrer. Vi kommer att fördela platserna på ett sätt där besökarna erbjuds en variation på utställarytan. Har du specifika önskemål så hör av dig så ska vi se vad vi kan göra.

Utställarplats

Bord och stolar ingår i hyran, vill du ta med eget bord går detta bra så länge det får plats på ytan. Vill du ha större utrymme för tex behandlingsbänk så behöver du välja alternativet Large – Finns dock begränsade antal platser. 

SMALL

Yta på ca 1,5 m djupt x 2 m långt med 1 bord som ingår (mått på bord: ca 180 x 80)

Pris: 900 kr (ex moms)

MEDIUM

Yta på ca 1,5 m djupt x 4 m långt med 2 bord som ingår (mått på bord: ca 180 x 80)

Pris: 1500 kr (ex moms)

LARGE

Yta på ca 2,5m djupt x 3,6 m brett. Lämpar sig för dig som behöver mer plats, tex för behandlingsbänk och/eller 2 bord som ingår (mått på bord ca 180 x 80)

Pris: 1700 kr (ex moms)


VILL DU ERBJUDA EN AKTIVITET SÅSOM SEANS, MEDITATION, YOGA?

På spritfabriken finns det en helt magisk konstutställningslokal som lämpar sig bra för tex seans, workshops och inte minst yoga, meditation osv. Under dagen finns det möjlighet för dig att erbjuda aktiviteter på 45 minuter. Du bestämmer själv om du vill ta betalt eller inte. Pris: 500 kr (ex moms)VILL DU ERBJUDA EN FÖRELÄSNING/WORKSHOP?

Vill du erbjuda en föreläsning eller workshop - perfekt för dig som vill dela med dig av din verksamhet och vad du kan erbjuda kombinerat med kunskapsdelning. De kortare aktiviteterna skall vara gratis för deltagarna och hyra av utrymmet är därmed kostnadsfri. Utställare prioriteras.

Pris för hyra av lokal 45-60 min: 350 kr 

Pris för hyra av lokal 25 min: Kostnadsfritt (även gratis för besökarna)


INFORMATION OM BETALNING

Vi skickar en bekräftelse på din intresseanmälan inom kort och en inbetalningsavi skickas sedan efter att du fått din plats bekräftad. Betald plats är bindande och inga pengar betalas tillbaka vid avbokning. Fakturan är ditt kvitto på betald plats. Alla priser är exklusive moms. Endast ett företag per bokad plats. Entrébiljetter gäller för upp till två personer per plats. Betalningsinformation kommer på mejl. 

Marknadsföring

Marknadsföring av mässan kommer att ske via sociala medier på flera plattformar, i tidningen Nöjesnytt och även övrig media för att få en så stor spridning som möjligt. Vi är tacksamma om ni också delar och sprider information om mässan så att vi kan få ett riktigt bra första år! Vi kommer att marknadsföra er som utställare på sociala medier och på hemsidan samt Facebook-event. Spritan erbjuder flera olika mässor, events och utställningar varje år och har en bred målgrupp. 

HÄR hittar du anmälan som utställare. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss på [email protected].


Vi sparar endast dina uppgifter för mässans ändamål och dina uppgifter raderas efter mässan . 

Varmt välkomna,

KristallThornet AB